In juli 2016 heeft Jachtservice Utrecht een compleet jacht weer omgetoverd tot bijna nieuw jacht.

 

De klant had een Succes kruiser sport die enorm verkleurd was/verkalkt waar elke boot of jacht langs van gaat krijgen op ten duur.

Polijsten was geen optie meer en de klant wilden tevens ook een net iets zachtere tint wit en wat andere kleuren in de afwerking/striping.

Daarbij heeft het jacht al een aardige leeftijd waardoor ook sommige instrumenten overbodig zijn geworden net als het de anti slip bovenop de kajuit + dashboard buiten.

Wij hebben daarom een aantal aanpassingen uitgevoerd, oude/nutteloze instrumenten weg gehaald + de bedrading en ook nieuwere instrumenten toegevoegd/ Klein voorbeeld daarvan een RVS luchthoorn die veel beter hoorbaar is zeker op grote afstanden en een nieuwere marifoon + verbeterde antenne hiervan.

Ook hebben we alle bedrading netjes weg gewerkt door mooie RVS doorvoeren te gebruiken waardoor zoals in de oude situatie bij deze doorvoeren het niet kan gaan lekken/roesten.

De klant wilde ook meerdere ramen eruit hebben die schijnbaar erg lekte. Daaronder was goed roest zichtbaar en dus ook de lak schade.

Verder hebben we het complete jacht gestript van het beslag om overal goed te kunnen schilderen.

 

Nadat wij klaar waren, glansde  het jacht weer zoals een jacht hoort te glanzen! Alsof het jacht net nieuw afgebouwd was vanuit de fabrikant.