Nu de auto industrie steeds meer met elektrische auto’s komt of Hybride uitgevoerde auto’s kan de watersport natuurlijk niet achter blijven. Daarom kunt u bij Jachtservice Utrecht terecht voor elektrisch varen. Vragen over en/of offertes hiervan kunt u contact met ons opnemen. Als u geïnteresseerd bent kunnen wij een afspraak inplannen voor een proefvaart in een elektrisch demo model sloep.

Hybride is ook mogelijk, vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Wij garanderen goede, energie zuinig en waterdichte elektrische motoren die van klein tot groot en voor iedere boot/sloep mogelijk zijn om in te bouwen.

Onze standaard 5 kw (8.6 KW piekvermogen) motor is door het hoge koppel vergelijkbaar met een 30-35 pk dieselmotor. Deze motor is geschikt voor boten tot ongeveer 7 ton leeggewicht en ca 9 ton beladen gewicht.

Green Marine motors

Green Marine motors is de enige partij die motoren aanbiedt die IP-56, IEC/EN 60034 & IE2 gecertificeerd zijn tegen deze betaalbare prijs. Onze motoren zijn in Duitsland gefabriceerd en in Nederland geassembleerd, wij doen geen concessies op kwaliteit. Onze extreem robuuste motoren zijn daarom uniek in de markt en waterdicht!

De 48 volt elektrische bootmotoren zijn onderhoudsvrij en lucht gekoeld, dus geen gedoe met slangen, pompjes en filters.

Ip protection rate is de mate waarin een product (motor, controller etc) bestand is tegen water en stof. Onze motoren zijn IP 56 of hoger gecertificeerd, onze controllers IP 67 of hoger. Onze sets zijn dus volledig waterbestendig of zelfs helemaal waterdicht (onder water bruikbaar)

green marine 5 kw elektrisch varen motor modulair

Voor meer informatie over Elektrisch varen, kunt u contact met ons opnemen of kijk op de website van Green Marine: https://www.greenmarinemotors.nl/

Het inbouwen van de Green Marine motors doen wij in samenwerking met Dok88 te Maarssen.