Torqeedo

Sinds de oprichting in 2005 is Torqeedo de drijvende kracht achter de elektrificatie van de watersport en jachtbouw. En we zijn nog lang niet klaar!

Vandaag de dag, met meer dan 250.000 verkochte elektromotoren op de markt, stellen wij onze partners en klanten in staat om hun doelen te bereiken en in contact te komen met de natuur, en tegelijkertijd hun impact op het milieu te verminderen. Al sinds de oprichting is Torqeedo gedreven door liefde voor water en innovatie.

Wij leveren plezier op het water door middel van gebruiksvriendelijke en innovatieve oplossingen. Met torq (koppel), kracht en snelheid willen we gebruikers een fantastische ervaring bieden. Gedreven door onze verantwoordelijkheid staan we voor stille en emissievrije mobiliteit met volledig respect voor onze natuurlijke en menselijke omgeving.

Projecten met Torqeedo

Lithium

Lithium accu’s zijn overal bekend om het lichte gewicht, en LiFePO4/LTO accu’s om de veiligheid en de duurzaamheid. De kwaliteit van de lithium accu’s zijn het grootste belang. Daarom haalt Jachtservice Utrecht de accu’s bij een bedrijf dat de accucellen (A kwaliteit), batterij management systeem (BMS) en busbars rechtstreeks vanuit fabrieken besteld. Hier wordt iedere accucel en accupack getest, waardoor ze de kwaliteit kunnen waarborgen.

Kräutler

De bouw van elektrische scheepsmotoren begon in de jaren ’80.
In de eerste plaats voor eigen consumptie en in werkelijkheid alleen omdat geen enkel product op de markt voldeed aan de hoge eisen van de oprichter van het bedrijf, Oswald Kräutler.
Ruim 20 jaar na de eerste bootmotor van Kräutler kregen deze motoren inmiddels wereldwijde bekendheid.
Geen wonder dat zeil- en motorbootfans “Kräutler” koppelen aan toewijding aan kwaliteit en prestatie.

Met Kräutlers “groove” in motorbouw tonen ze competentie en kwaliteit. Vooral op het gebied van motoren voor bootaandrijving kent Kräutlers assortiment elektromotoren voor zeil- en motorboten vrijwel geen grenzen. Dit is Kräutlers bijdrage aan een milieu gerichte toekomst.

Geïnteresseerd?

Neem contact op