WaterWorld

De elektrische inboard motoren van WaterWorld zijn zorgvuldig ontworpen om een innovatief alternatief te bieden voor conventionele binnenboordmotoren. Deze systemen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw, retrofit als hybride projecten en garanderen een eenvoudige installatie.

Elektrische binnenboordmotoren leveren opmerkelijk vermogen en controle, en voorzien uw vaartuig van de kracht om uitdagende omstandigheden aan te kunnen en nauwkeurige manoeuvres uit te voeren. Of u nu op open water of in krappe ruimtes vaart, deze motoren geven u de kracht die u nodig heeft.

Projecten met WaterWorld

Ombouw naar elektrisch

Lithium

Lithium accu’s zijn overal bekend om het lichte gewicht, en LiFePO4/LTO accu’s om de veiligheid en de duurzaamheid. De kwaliteit van de lithium accu’s zijn het grootste belang. Daarom haalt Jachtservice Utrecht de accu’s bij een bedrijf dat de accucellen (A kwaliteit), batterij management systeem (BMS) en busbars rechtstreeks vanuit fabrieken besteld. Hier wordt iedere accucel en accupack getest, waardoor ze de kwaliteit kunnen waarborgen.

Kräutler

De bouw van elektrische scheepsmotoren begon in de jaren ’80.
In de eerste plaats voor eigen consumptie en in werkelijkheid alleen omdat geen enkel product op de markt voldeed aan de hoge eisen van de oprichter van het bedrijf, Oswald Kräutler.
Ruim 20 jaar na de eerste bootmotor van Kräutler kregen deze motoren inmiddels wereldwijde bekendheid.
Geen wonder dat zeil- en motorbootfans “Kräutler” koppelen aan toewijding aan kwaliteit en prestatie.

Met Kräutlers “groove” in motorbouw tonen ze competentie en kwaliteit. Vooral op het gebied van motoren voor bootaandrijving kent Kräutlers assortiment elektromotoren voor zeil- en motorboten vrijwel geen grenzen. Dit is Kräutlers bijdrage aan een milieu gerichte toekomst.

Projecten met Kräutler

Elektrisch aangedreven Tuindersvlet

Van Wijk 621 refit en ombouw

Geïnteresseerd?

Neem contact op