Sinds 2017 kunt u bij Jachtservice Utrecht terecht voor uw winterstalling. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat dit enorm veel voordelen mee brengt. Naast het stallen van uw waardevolle boot bij een partij die u goed kent en vertrouwd, is deze stalling ook zeer scherp geprijsd. Uw boot kan bij ons zowel buiten als binnen opgeslagen worden en het mooiste is dat uw boot altijd in de buurt is. Uw boot blijft namelijk is onze prachtige stad Utrecht.

De kosten worden berekend aan de hand van het aantal vierkante meters.

 

 

Werkzaamheden

Daarbij spuiten wij het onderwaterschip af en de romp word behandeld met een speciale ontkalker die zo goed als alle aanslag en vuil verwijderd. Zodat de boot schoon bij ons de stalling in gaat.

Bij een winterstalling horen natuurlijk ook winterwerkzaamheden. Een voorbeeld hiervan is; Anti foulling aanbrengen en de romp in de bootwax zetten zodat de boot een mooie glans krijgt voor het komende vaarseizoen.

Een schone boot draagt bij aan het vaarplezier. Daar hoort ook een schone bootkap bij. Uw bootkap reinigen doet u niet 1 keer per 3 jaar, maar is een terugkerende klus. Door het bootdoek ieder jaar te reinigen en te impregneren, blijft uw bootkap in een goede staat. Bij minimale aanslag reinigen wij zelf de kappen en het impregneren hiervan

Bij extreme aanslag die diep in de vezels zitten, laten wij de kappen reinigen bij Ultramar. Jachtservice Utrecht is dan ook een afgeef en ophaalpunt voor uw bootkap en/af tent/zeil.

Extra werkzaamheden

Heeft u zelf wensen of toevoegingen van werkzaamheden of wilt u advies over bepaalde werkzaamheden, dan kunt u deze aan ons doorgeven. ​Bekijk contact voor de contactgegevens.

Buiten dat, inspecteren wij de romp na het afspuiten van eventuele schades, defecten en de status van de anti foulling die wij met u zullen doornemen.